Nieuwste boeken

Eerste Engelse woordjes

Eerste Engelse woordjes

Een grappige, interactieve manier voor kinderen om meer dan 100 alledaagse Engelse woorden te leren, die uitgesproken worden door een Engelse stem. Kinderen kiezen een kaart met illustraties met een onderwerp als kleding, eten of dieren, schuiven deze in het boek en horen het woord als ze op een afbeelding drukken. Elk van de vier dubbelzijdige kaarten laat zestien woorden zien met kleurige tekeningen. Een leuke en fijne manier voor peuters om Engels te leren, als eerste of tweede taal.

€ 12,99

Kopen of meer ontdekken 

Dieren

Dieren

Dit kleurige activiteitenboek staat boordevol leuke ideeën om dieren te stempelen, zoals kangoeroes, luipaarden, giraffes, eekhoorns en egels. Het boek bevat zes kleurige stempelkussentjes en rubberen stempels in de vorm van een cirkel, driehoek, vierkant en druppel. Er worden veel tips en trucs gegeven en het boek is met een spiraal gebonden dus het ligt altijd goed open.

€ 12,99

Kopen of meer ontdekken 

Dinosaurussen

Dinosaurussen

Een prachtige puzzel van 100 stukjes, helemaal vol met dinosaurussen en een puzzelboekje van 24 pagina’s die samen in een kleurige, stevige doos worden aangeboden. De puzzel is 59 x 40 cm groot en het puzzelboekje, geïllustreerd door Gareth Lucas, bevat veel dingen om te ontdekken en over te praten. Zie je een dino die een horloge draagt of een ijsje eet? Wat denk je van een duikbril, een sleutel en nog veel meer?

€ 13,99

Kopen of meer ontdekken 

Mix & match speelboekje

Mix & match speelboekje

Elke bladzijde is verdeeld in twee helften: een kop en een lijf. Door de bovenste of de onderste helft om te draaien ontstaat telkens een ander dier. Meer dan 150 verschillende dieren om te maken. De felle kleuren en mooie tekeningen zijn telkens weer aantrekkelijk voor baby’s.

€ 8,99

Kopen of meer ontdekken 

100 papieren draken

100 papieren draken

100 bedrukte uitscheurbladen die je eenvoudig kunt vouwen tot papieren drakenvliegtuigjes, waaronder veelkoppige monsters, geschubde zeeslangen, een mechanische draak en nog veel meer. Met voor in het boek uitvouwbare, gedetailleerde vouwinstructies voor de vier verschillende drakentypes, zoals de Windruiter en Hemelkliever. Bevat ook uitdagingen voor de drakenmeesters om afstanden en vliegtijden bij te houden.

€ 9,99

Kopen of meer ontdekken 

Spelen met stempels

Spelen met stempels

Een interactief en creatief boek waar kinderen uren plezier van hebben. Met duidelijke instructies om defantasievolle tekeningen verder af te werken en de blanco ruimte op te vullen met de stempels. Inclusief veilig inktkussen met heldere kleuren inkt en zes vormenstempels.

€ 12,99

Kopen of meer ontdekken 

Hoe is het in de ruimte?

Hoe is het in de ruimte?

Kinderen zijn gefascineerd door de ruimte en willen er veel over weten. Dit bijzondere boek biedt een heleboel antwoorden op hun vragen en zal nieuwsgierige kinderen blijven boeien. Perfect formaat flapjesboek voor jonge kinderen. Een geweldig leuk boek om over de ruimte te leren en verder op onderzoek te gaan.

€ 10,99

Kopen of meer ontdekken 

Met mijn vinger

Met mijn vinger

Een prachtige aanvulling op de succesvolle ‘Baby’s eerste…’ boeken om woordjes te leren, te voelen en te spelen. Op elke bladzijde worden baby’s visueel gestimuleerd met eenvoudige, opvallende illustraties. Baby’s onderzoeken met veel plezier de voelplaatjes, volgen met hun vingers de voelsporen en kijken door de kijkgaatjes.

€ 9,99

Kopen of meer ontdekken